Om Frederiksberg Have.

Taget 14/10/08.Om efteråret faverne er pæne.

Taget nede ved kanalen.


Frederiksberg Have er anlagt som en have i den romantiske stil. Her er udsigt til Frederiksberg Slot, Det Kinesiske Lysthus fra 1799, Apistemplet fra 1802, Kildegrotten, Ønskehøjen og Schweizerhuset fra 1801. Bygninger, som skal give stof til fantasien.

Her er alt muligt undtagen at skyde hurtigt genvej. Frederiksberg Have er anlagt som en have i den romantiske stil, hvor den spadserende eller joggende gæst helst skal skifte stemning ved hvert eneste sving og slyngning ad stierne, der forførerisk lokker den besøgende til at vælge endnu en omvej med muligheder for nye fortryllende udsigter.Velkommen i Frederiksberg Have.Billeder som jeg har taget, gennem nogle år.Folk der nyder en tur i haven.Mennesker i haven på en sommerdag.

Hejremanden Erik i samtale med sin lærling.Vandfaldet i Frederiksberg Have.Det nye elefanthus ligger ikke langt derfra. Hvor man kan se elefanterne ganske tæt på.Og det er gratis.Vandfaldet og udspring længere henne.Som ses på billedet ovenover.Mennesker der taler sammen.Så er det den kolde tid. Der var lidt snevejr på et tidspunkt i November.

Mand der fodrer dyrene. Dis over kanalen.
Apis templet hvor der blev kælket på livet løs. Hejren trodser kulden, det er en af dem der blir der.For jørgen har altid lidt med til dem.


Til top

Lige et billede af Schweizerhuset fra 1801.Det skulle lige med.

Taget i solskinsvejr dejligt varmt.


  • Til hjemmesiden