Galleriet 2.

Indhold:

 • Familie
 • Fiskehejrene
 • Frederiksberg Have
 • Mennesker

  Der arbejdes på livet løs.


  Familie

  Til top

  Billeder taget med Canon 450 D. Privat og på Frederiksberg.


  Fiskehejrene

  Til top

  Fiskehejrer har lange, gule ben og lange, gule næb. De bliver normalt 96 cm. Fiskehejren er en almindelig ynglefugl i Danmark, og den ruger i små eller store kolonier i høje træer, både ved søer og ved stranden.

  Der findes over 100 hejrekolonier i Danmark. Fra sidst i marts til først i april lægger hejren 3-6 matte, blågrønne æg.Når en hejre er bange for at tabe et slagsmål, strækker den halsen frem som et tegn på overgivelse.


  Frederiksberg Have

  Til top

  Frederiksberg Have er anlagt som en have i den romantiske stil. Her er udsigt til Frederiksberg Slot, Det Kinesiske Lysthus fra 1799, Apistemplet fra 1802, Kildegrotten, Ønskehøjen og Schweizerhuset fra 1801. Bygninger, som skal give stof til fantasien.

  Her er alt muligt undtagen at skyde hurtigt genvej. Frederiksberg Have er anlagt som en have i den romantiske stil, hvor den spadserende eller joggende gæst helst skal skifte stemning ved hvert eneste sving og slyngning ad stierne, der forførerisk lokker den besøgende til at vælge endnu en omvej med muligheder for nye fortryllende udsigter.


  Mennesker

  Til top

  Billder fra haven og Kbhzoo.Før Elefanthuset blev indviet i år.

  Den lille prins og barnepigen i zoo med farfar.

 • Tilbage til hjemmesiden